Dekoration

 

Vid utformningen av Er unika huvudbonad är den viktigaste aspekten dekorationen. Oavsett om Ni föredrar broderi, tryck, sonic weld, emblem eller applikation kan vi erbjuda Er ett förstklassigt arbete till bästa pris. Vårt team av tekniker arbetar dygnet runt och prövar nya och förbättrade metoder för att göra Er unika huvudbonad komplett. Allt eftersom tekniken utvecklas, expanderar vår tillverkningsförmåga för att kunna erbjuda Er ett varierat och omfattande spektrum av de dekorationsmetoder som finns tillgängliga i branschen.

Vi kan erbjuda Er konkurrenskraftiga erbjudanden på alla former av dekorerade huvudbonader. Vad än Ni söker, kan vi göra det.

  • Tryck
  • Broderi
  • Broderade bilder
  • Flytande metall (Sonic Weld)
  • Gummimärken
  • Digitala tryck

Vare sig Ni är en del av företagets marknadsföring eller stödjer Er favoritsportsklubb kan vi hjälpa Er.

Kontakta oss och sänd Er design eller beskrivning av idé, så kommer vi att svara med en offert inom 24 timmar.

Och naturligtvis ger vi garantier på allt vårt arbete.

Tryck

För ett professionellt utseende inom en rimlig budget är vår berömda P6-tryck det perfekta valet. Vårt P6-trycks utskriftsteknik ger oss möjlighet att trycka över sömmar och ger Er en exakt återgivning av originalet.

Denna teknik ger oss möjlighet att trycka flera färger på alla kepsar och texturerade tyger.

Skicka oss ett mail med Er design och vi kommer att svara med marknadens mest förmånliga erbjudande.

Brodyr

För ett professionellt jobb kan man inte välja bort brodyr. Med den senaste Tajima-tekniken kan vi nå spektakulära resultat.

Bara e-posta oss Er design eller förse oss med ett mönsterkort så återkommer vi med marknadens mest förmånliga erbjudande.